Amb l'objectiu de fer visible el paper de la dona dins la cultura popular, el Consell Municipal de la Dona ha organitzat, avui, una festa de les dones i la cultura tradicional. Serà a la plaça de Sant Domènec, a les 12 del migdia. L'acte s'emmarca en la programació del Dia Internacional de la Dona treballadora, que a la capital del Bages inclou una quarantena de propostes d'entitats diverses.

Castelleres, geganteres, dansaires, bastoneres i tabaleres participaran en l'acte d'avui, que el consell ha organitzat amb la col·laboració de Batrakes, Geganters de Manresa, l'Esbart Manresà, la Colla Castellera Tirallongues, la Colla Bastonera Manrússia Van del Pal i el SIAD Montserrat Roig.

Homenatge a la 'Campru'

També avui, a les 11 del matí, es farà la instal·lació d'una escultura d'Àngels Freixanet a l'institut Pius Font i Quer per retre homenatge a Marta Camprubí, la Campru, que va morir l'agost passat després d'una llarga trajectòria lligada a l'esport i a la docència com a professora d'educació física del centre manresà. El punt de la trobada serà el gimnàs. Ho organitza l'Àrea d'Educació Física de l'Institut i la família Camprubí Barris.