Antoni Bassas no podrà ser aquest dijous a Manresa per participar en la 4a edició del Fòrum Manresa 2022, Ignàgora, perquè està malalt. Així ho han fet saber fonts de la Fundació Cova Sant Ignasi-Manresa, responsables del fòrum juntament amb altres entitats i institucions de la ciutat. Encara no se sap la nova data de la conferència del periodista.

Aquest dijous, 15 de març, a les 7 de la tarda, el Centre Internacional d'Espiritualitat Ignasiana de Manresa (camí de la Cova, 17) de Manresa, havia d'acollir la segona conferència de la 4a edició del Fòrum Manresa 2022. En aquesta ocasió el protagonista havia de ser el periodista Antoni Bassas, que havia de parlar de "Periodisme: és possible l'objectivitat? Reflexió a l'entorn de la demanda de veritat en la informació".

El Fòrum Manresa 2022 neix amb l'objectiu d'aprofundir sobre com els valors ignasians poden contribuir al lideratge i a la governança de les ciutats del futur, concretament de la capital del Bages. Sota el nom d'Ignagòra es creen dos espais, un de dedicat a la figura de sant Ignasi que s'anomena Espai Ignasi i un destinat a debatre temes de ciutat amb a clau de futur i amb voluntat d'aprofundiment i aprofitament.

En la xerrada de dijous, Antoni Bassas, periodista i membre de l'equip directiu del diari ARA, tenia previst reflexionar sobre l'impacte dels canvis accelerats que estem vivint a causa dels avenços tecnològics, principalment digitals, en els mitjans de comunicació tradicionals.

El fòrum l'organitzen: l'Ajuntament de Manresa, FUB, Fundació Cova Sant Ignasi-Manresa, UPC i UOC, amb la col·laboració de l'Associació Josep Maria Cunill i Solà, Araguaia, Càritas i el Cicle de xerrades per a mares i pares.