Al Casal de les Escodines de Manresa a 3/4 de 6 de la tarda, i a 3/4 de 8 del vespre a l'hotel Berga Park, Xavier Domènech presentarà dimecres la candidatura a Podem Catalunya «Amb tu, més Podem». Domènech es presenta com a secretari general de la formació morada i s'acompanya amb una llista de 44 militants de Podem de diferents famílies i sensibilitats per accedir al Consell Ciutadà, l'òrgan de direcció de Podem Catalunya.

Segons la candidatura, la llista «presenta una proposta plural i integradora per tal que sigui el màxim de representativa possible de les bases, juntament amb un líder que ha demostrat la seva capacitat de generar consens».

En la presentació de dimecres intervindran Conchi Abellán, número 1 de la llista al Consell Ciutadà; Marcos Galante, Carme Font (Lleida) i el manresà Enric Mieza, que forma part de la llista de 44 militants de Xavier Domènec. Després de realitzar l'acte al Casal de les Escodines de Manresa, els mateixos ponents marxaran cap a l'hotel Berga Park per presentar la candidatura a 3/4 de 8 del vespre.