Les tradicionals evolucions dels Armats de Moià pels carrers del municipi donaran aquest vespre, com cada Dijous Sant, el tret de sortida als actes de Setmana Santa a la capital del Moianès.

La desfilada dels Armats començarà a les 9 del vespre a la plaça Major i durant el recorregut es faran les tradicionals evolucions de La Creu, el Quadre, el Tirabuixó, el Triangle, el Rellotge, la Cadena i l'Esgrima.

D'altra banda, divendres, també a les 9 del vespre, a l'església parroquial arrencarà la processó del Divendres Sant. Després de fer un recorregut pel nucli antic del municipi, els misteris tornaran cap a la Plaça Major on quedaran exposats i, com a cloenda, s'interpretarà el Cant de les Agonies.

Processó al Pont de Vilomara

La Confraria Marquet-Pont també celebra demà la processó de Divendres Sant al Pont de Vilomara. La comitiva sortirà a 2/4 de 9 del vespre de l'ermita de Matadars, al Marquet Paradís, i farà un recorregut pels carrers de la urbanització fins a arribar a l'església del poble, punt dels del qual retornarà cap a l'ermita.