La Fundació Althaia que ha atorgat mai a l'hospital manresà el departament de Salut de la Generalitat.

D'aquesta manera, Althaia formarà el curs vinent residents de dotze especialitats, respecte als nou que solia acollir cada any.

Un dels motius pels quals el departament de Salut ha determinat aquesta oferta de places és les bones valoracions que ha rebut Althaia en el procés d'avaluació realitzat pels residents el 2017.

«L'esforç que estem fent es veu recompensat. Des d'Althaia treballem per aconseguir que els residents surtin ben formats, que puguin ser uns professionals extraordinaris i que siguin útils a la societat», va destacar el Cap d'Estudis de la Formació Sanitària Especialitzada, el Dr. Ramon Santisteve.

En aquestes avaluacions, Althaia va rebre una qualificació per sobre de la mitjana de Catalunya en temes com la formació, les activitats de recerca, la integració, les rotacions i la docència.

Segons el doctor Santisteve, un dels grans avantatges que ofereix la institució, respecte a altres hospitals del país, és que els residents poden aprendre directament dels especialistes i poden estar sobre el terreny i intervenir molt. «Aprenen dels professionals d'Althaia i no d'altres residents, com passa en altres hospitals. Dediquem als residents un tracte especialitzat, proper i accessible, i els assessorem i els donem moltes facilitats per qualsevol projecte que vulguin» tirar endavant.