A partir del proper curs la FUB-UManresa i l'experimentació a les aules d'escoles i llars d'infants i un d'Administració i Finances centrat en la gestió d'entitats i clubs esportius.

Tots dos tindran una especialització. En el primer cas, relacionada amb el treball que duen a terme els estudis d'Educació Infantil en l'àmbit de la introducció de la ciència i l'experimentació a les primeres edats. En el segon, amb una formació dirigida de forma específica a persones que es vulguin especialitzar en la gestió d'entitats, empreses i clubs esportius.

Els dos nous cicles formatius seran presentats dissabte en la jornada de portes obertes al campus Manresa de la UVic-UCC de 10 del matí a 2 de la tarda. Serà la segona d'aquest curs després que el febrer se'n celebrés una d'exclusiva per al futur alumnat francès, que va atraure 113 persones.

En aquesta ocasió, la jornada s'adreça als futurs alumnes del territori català i estatal, tot i que, a causa de l'interès de més estudiants francesos, s'han programat sessions específiques per a aquest públic.

Una de les activitats que es duran a terme durant la jornada serà un taller de mineria de criptomonedes. Els estudis d'ADE explicaran què són i com funcionen les criptomonedes, com es crea un moneder digital.