El proper dissabte 28 d'abril, les famílies de l'escola Ítaca faran una sortida matinal en bicicleta. Volen promoure les activitats en bicicleta amb una activitat organitzada conjuntament per la comunitat d'adults de l'escola i la cooperativa MBICI. Un altre motiu que reforça la convocatòria és celebrar l'entrada en funcionament del nou carril bici de la carretera de Viladordis que esdevé un nou canal d'accés a l'anella verda de Manresa

El primer punt de trobada serà la plaça de Sant Domènec. Des d'allà es farà el recorregut habitual fins a l'escola. Durant el recorregut s'ajuntaran més participants. Un cop a l'escola, s'anirà a buscar el nou carril bici de Viladordis. Des d'allà pedalaran fins al santuari de la Salut i el bosc de les Marcetes. Tornaran per camins del regadiu de Viladordis fins a l'escola i després altre cop fins a la plaça de Sant Domènec.

La pedalada estarà guiada per MBICI. En el decurs de la sortida s'explicaran característiques i pecularitats del nostre entorn i el contingut de l'activitat complementària de bicicleta.

El carril bici de Viladordis va ser una de les peticions que va fer el grup Manresa en Bici el 2012 per facilitar l'ús de la bicicleta pel lleure i la connexió amb l'Anella Verda. La implantació d'aquest nou carril permetrà diversificar els espais lúdics per a l'ús de la bicicleta. A partir d'ara, la xarxa de camins del regadiu de Viladordis seran més accessibles.

MBICI i la comunitat d'adults de l'Ítaca volen estendre aquesta convocatòria a totes les persones que vulguin estrenar amb nosaltres el nou carril bici.

Horari: 10 del matí a la plaça de Sant Domènec / 10.15 escola Ítaca.

Inscripcions i lloguer de bici: aquesta és una activitat gratuïta. Tot i així, convé saber quanta gent seran i en quin punt s'afegirà cadascú. Podeu enviar un correu a mbici@mbici.cat indicant nom d'una persona, quants sereu i si us trobarem a la plaça de Sant Domènec, a la plana de l'Om, a la plaça Major, a la passarel.la de la Via de Sant Ignasi, al Casal de les Escodines o bé a l'escola Ítaca. Si us fa falta bicicleta, a MBICI fan un lloguer al preu especial de 5 € la bicicleta. Cal fer-ho saber abans de divendres 27 d'abril.