Aquest dimarts sor Lucía Caram, promotora del programa Invulnerables contra la pobresa infantil; Anna Huguet, directora de Lleure Dosmil, i Dani Coma, director del grup Macedònia han explicat una iniciativa que tindrà lloc el proper diumenge 6 de maig. De 5 de la tarda a 8 del vespre se celebrarà a l'EspaiCaixa Francesc D'Assís de Manresa (c. Nou de Santa Clara, 66), conegut com la casa de la infància del convent de Santa Clara, un berenar solidari organitzat per Lleure Dosmil, l'equip de Camp Rock Macedònia i Invulnerables, on tots els diners recaptats es destinaran al projecte Invulnerables.

Es cantarà, es jugarà i tots els nens i nenes tindran l'oportunitat de compartir una tarda amb les Macedònia. Lleure Dosmil organitzarà jocs per a totes les edats: pintar cares, buscar tresors, cursa de sacs, tir amb arc...

La jornada s'encetarà a les 5; a 2/4 de 7 es farà una presentació a càrrec de sor Lucía Caram i les Macedònia cantaran algunes de les cançons del seu primer disc "Estic contenta". La cloenda serà a les 8 del vespre.

El preu de la jornada serà de 5 euros per persona. Les personesa interessades a aprtar-hi el seu granet de sorra per lluitar contra la pobresa infantil s'hi poden apuntar a www.lleuredosmil.com o bé al telèfon 93 878 75 87. El pagament es farà al mateix dia de la jornada. A més a més, si es vol, hi ha l'opció d'apadrinar l'entrada al berenar a un dels nens del programa Invulnerables perquè també puguin gaudir de la jornada.