La Colla Castellera Tirallongues de Manresa ja disposa de dues plaques commemoratives més a la ciutat, en aquest cas amb motiu de les fites aconseguides durant la temporada 2017.

Una es va inaugurar dissabte davant l'església de Crist Rei per deixar constància de la primera Clàssica de Vuit de la història de Tirallongues a Manresa, on va aconseguir descarregar un 4 de 8, un 3 de 8 i un 2 de 7 en una mateixa diada, el dia 5 de novembre del 2017. La placa s'ha situat al costat d'una altra que commemora el primer 4 de 8 carregat dels Tirallongues el 8 de novembre del 1998.

L'acte va ser presidit per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Cultura, Anna Crespo. L'alcalde, en el seu parlament, va felicitar els castellers pels vint-i-cinc anys d'història de l'entitat i pels èxits que han aconseguit fins ara, i també va animar les noves generacions de la colla a seguir mantenint el treball que ha fet fins ara per tal d'assolir noves fites en el futur. Junyent va acabar agraint a la colla que, finalment, Manresa pugui lluir plaça castellera. Els castellers, per la seva banda, van alçar un pilar de 4 per finalitzar l'acte.

Tot seguit, els Tirallongues es van dirigir en cercavila cap a la Plana de l'Om. Allà es va inaugurar la segona placa, que també està situada a terra. En aquesta es fa menció del primer 4 de 8 que els Tirallongues van descarregar a Manresa, concretament per la festa major, l'agost del 2017. Seguidament els castellers van descarregar un pilar de 4.