Un autònom bagenc donarà un 2% de la seva facturació del mes d'abril al nou Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia. Es tracta d'un taller de reparació d'automòbils de Santpedor, Car Service, que col·labora amb el projecte "Posem-hi el cor" per celebrar els cinc anys del naixement de l'empresa.

Gràcies a la implicació i el compromís de persones, empreses i institucions, la Unitat de Participació i Mecenatge d'Althaia ja ha aconseguit recaptar una part important del pressupost que ha permès tirar endavant la primera fase de les obres per a la construcció del nou Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia a Manresa. Això s'ha aconseguit gràcies a la participació de milers de persones i de desenes d'organitzacions i col·lectius que hi han posat el cor.

El futur hospital de dia permetrà incrementar els espais per tal que els pacients afrontin el tractament de la malaltia en un entorn de més confort i calidesa. El centre millorarà moltes vides i farà més agradable, acollidora i humana l'experiència dels pacients i dels seus familiars.