Alumnes de la Casa d'Oficis del Dinamo, que és un programa de Formació i Treball que té per objectiu la millora de l'ocupabilitat de 8 joves menors de 25 anys residents al nucli antic de Manresa en situació d'atur i amb un nivell de formació igual o superior a l'ESO, estan realitzant obres d'adequació a l'edifici de l'Anònima.

Concretament, s'intervé als accessos principals de les dues naus, es remodelen els lavabos i es faran repassos de guix i pintura als paraments de l'entrada principal, inclosa la porta d'entrada, així com de la instal·lació elèctrica per il·luminar els accessos a la xemeneia per la planta soterrani.

S'estan fent tasques de paleta, enderrocs, revestiments verticals i horitzontals, col·locació de paviments i aparells sanitaris, reparació de graons i execució d'una petita rampa d'accés.

Després de tres mesos de formació bàsicament teòrica, els alumnes es van desplaçar a l'edifici de l'Anònima per fer les obres de millora. La Casa d'Oficis es va iniciar el 30 de desembre i té una durada d'un any.