Per celebrar la primera dècada en funcionament del restaurant Canonge, Ampans ha preparat un programa format per deu activitats, inclosa l'edició d'una samar-reta d'aniversari. Amb el nom «10 anys en 10 plats», el primer tindrà lloc el dijous 10 de maig, a les 8 del vespre, al Canonge i consistirà en un sopar tast amb l'escriptora Empar Moliner i l'enòleg Joan Soler, president de la DO Pla de Bages, en el decurs del qual es posarà nom a dos nous vins que Ampans està a punt de treure al mercat, un sumoll i un cupatge a base de mandó. Cal fer inscripció prèvia.

Ja el juny, el xef Diego Alías, del restaurant Ca l'Amador (Josa de Cadí), cuinarà a quatre mans amb l'equip del Canonge un sopar que servirà per fusionar les cuines de dues comarques, l'Alt Urgell i el Bages. Serà el 7 de juny i també caldrà fer inscripció prèvia.

Entre els actes previstos també s'ha programat un tast vertical, que consisteix a fer una sessió de degustació de vins amb unes mateixes característiques però de diferents collites, de l'U d'Urpina, el 27 de setembre; i una competició entre els formatges Serrat Gros d'Ossera i els Muntanyola d'Urpina, un projecte d'Ampans, el 8 de novembre.