Coincidint amb la capitalitat cultural de Manresa, l´Ajuntament de la ciutat ha instal·lat una pantalla informativa situada a la façana nord del Teatre Conservatori (Muralla de Sant Domènec), i que és visible des del passeig de Pere III, per tal de difondre informacions relacionades amb el programa de Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018 i que servirà també per visualitzar altres noticies d´interès municipal.

Així, es posa a disposició de la ciutadania una nova eina informativa que pretén reforçar comunicativament tots els actes culturals programats a la capital del Bages durant el 2018, però que quedarà a la ciutat, un cop finalitzat l´any de la capitalitat cultural.

Els avantatges que ofereix aquesta pantalla, des del punt de vista comunicatiu, és la visibilitat i la immediatesa informativa que permet presentar la informació de forma atractiva en un dels punts més transitats de la ciutat.

La pantalla, d´unes dimensions de 205 x 154 cm, té una resolució de 256 x 192 píxels i utilitza la tecnologia LED per oferir una imatge de color d´alta brillantor i permet la visualització de text, grafismes, animacions, imatge o vídeo.

Els continguts i la seva temporització són totalment programables mitjançant un software específic i la gestió s´efectua a distància mitjançant la xarxa.