Alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles Espill, La Salle, Joviat i Bages vendran els productes que han fabricat al llarg del curs dins el projecte «Cultura Emprenedora a l'Escola».

Dimarts, 22 de maig, els alumnes participaran en el mercat de la Font dels Capellans, on vendran els productes que han fabricat al llarg del curs. Els alumnes tindran set parades, que seran situades entre els carrers Sabadell i Fra Jacint Coma i Galí.

Aquest projecte té com a finalitat treballar el foment de la cultura emprenedora en el cicle superior de l'educació primària, per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats clau vinculades a l'emprenedoria.

Els continguts del projecte s'articulen a partir d'un treball real: la creació, organització, gestió i tancament d'una cooperativa de fabricació de productes, que comporta la sol·licitud d'un microcrèdit i la venda dels productes elaborats en una fira o mercat local. El 10% dels beneficis de les cooperatives es destinaran a una entitat sense ànim de lucre o ONG, i la resta servirà per realitzar una activitat conjunta amb els alumnes de la classe.