Diumenge tindrà lloc la Primera Trobada Motera Solidària en benefici del nou hospital de dia d'oncologia d'Althaia

Aquesta trobada està organitzada per les associacions de veïns de la Balconada, Cal Gravat Bufalvent, Sagrada Família, Font dels Capellans, la Unió Esportiva Balconada i la Federació d'Associació de Veïns de Manresa.

Al passeig Sant Jordi de la Balconada s'han organitzat tot un seguit d'activitats. La trobada arrencarà amb una Botifarrada solidària de 9 a 2/4 d'11 del matí. A les 10 del matí, a la pista poliesportiva Joan Ortiz de la Balconada, es farà una classe oberta de zumba a càrrec de Sònia González.

Paral·lelament, es farà una ruta motera que partirà del passeig de Sant Jordi a les 11del matí i que passarà pel carrer Sant Cristòfol, carretera de Vic, Muralla del Carme, Muralla Sant Domènec, Muralla Sant Francesc, Grup d'habitatges Pare Ignasi Puig, Marganell, Castellbell i el Vilar, Sant Vicenç de Castellet, el Pont de Vilomara i de tornada al passeig de Sant Jordi de la Balconada. La ruta no és competitiva i es conduirà a la velocitat recomanada. La durada del recorregut és d'una hora.

Presentació del projecte

A 2/4 de 12 del matí hi haurà una exhibició de country a càrrec d'Alba Vila a la pista poliesportiva Joan Ortiz. Més tard a la 1 de la tarda es farà la presentació del projecte d'ampliació de l'hospital de dia d'oncologia a la mateixa pista poliesportiva.

En acabar, es farà un sorteig de material divers i aperitiu per tothom. Simultàniament, durant tot el matí es faran activitats per tota la família: inflables, jocs, tallers al pati de l'escola Serra Hunter.