Avui al matí és previst que torni a funcionar l'ascensor que lliga el carrer de Santa Llúcia amb la plaça Major, que dilluns al matí es va avariar i va deixar de fer viatges amunt i avall pocs dies abans dels dos mesos d'ençà que es va inaugurar. No va ser la primera vegada que quedava aturat per una avaria. De fet, l'endemà de l'estrena ja va donar problemes.

Abans-d'ahir els operaris no van poder resoldre el problema i ahir a la tarda, segons va informar l'Ajuntament demanat per aquest diari, l'empresa responsable de la instal·lació i el manteniment va enllestir els treballs de reparació. Amb tot, va deixar l'aparell fora de servei perquè cal realitzar les proves de comprovació, que es duran a terme avui a primera hora. Un cop tot estigui correcte, quedarà obert al públic un altre cop.

Segons aquestes fonts, el problema que va deixar els ciutadans sense l'ascensor, que els permet no haver de pujar o baixar per la costeruda Baixada del Pòpul salvant un desnivell de dotze metres, va ser la cèl·lula que activa l'obertura i el tancament de portes. Sembla que, fruit de l'ús continuat i intens de l'aparell, s'havia avariat. El primer mes de funcionament, més de 20.000 persones, aproximadament, el van utilitzar.