El tercer concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric de Manresa ja té guanyadora. Es tracta de Doris Bondom, amb domicili al carrer Ignasi Balcells, i que ha aconseguit la major puntuació del jurat entre tots els participants. Tots ells havien participat al concurs decorant el seu balcó i havien obtingut un gerani de regal per part de les floristeries col·laboradores en el certamen.

El jurat ha estat format per un representant de cadascuna de les entitats veïnals del Centre Històric (Barri Antic, Escodines i Vic- Remei), i amb el Comissionat del Centre Històric, Adam Majó, com a secretari. Dissabte passat el jurat va fer un recorregut pels carrers i places on hi havia els balcons participants, per puntuar la qualitat de cada guarniment i decidir quin era el millor d’enguany.

Coincidint amb les Festes del Barri Antic, diumenge al migdia es va celebrar el lliurament de premis per part de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Presidència i Comunicació, Àuria Caus. A més, va tenir un lloc un concert a càrrec de l’orquestra infantil del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Els premis del concurs consisteixen en dues entrades a espectacles al Teatre Kursaal, dues entrades per al Bàsquet Manresa per a la temporada 2018-2019, dos abonaments mensuals per a les piscines municipals i dues targetes T-10 del bus urbà.

Tot i que hi hagi premi al millor balcó, aquesta iniciativa no ha tingut un caràcter competitiu. Es tracta d’una acció impulsada des de l’Ajuntament de Manresa, amb el suport de les entitats veïnals i les floristeries d’aquest entorn, que forma part del paquet d’activitats dinamitzadores que tenen per objectiu contribuir a la revitalització i millora l’espai públic d’aquesta zona emblemàtica de la ciutat