L'Associació de Veïns de la Sagrada Família, que presideix Marina Hosta, ha demanat a l'Ajuntament que posi pilons a la plaça Pare Oriol per evitar que els cotxes hi pugin. Hosta explica que «hem demanat de paraula i amb una instància que hi posin pilons per evitar que es faci malbé», però que el regidor d'Urbanisme, Marc Aloy, «no ho creu necessari».

La plaça Pare Oriol és la que hi ha a tocar del carrer Viladordis. El gener d'aquest any va estrenar remodelació, després de molts anys de demandes dels veïns per tal que l'Ajuntament l'arreglés, perquè estava molt deteriorada. Un exemple és que el paviment estava aixecat per les arrels dels arbres que hi havia, que fins i tot afectaven el carrer i la circulació de vehicles de l'entorn. Per trobar-hi una solució, l'associació de veïns va presentar un projecte per arreglar l'espai als pressupostos participatius del 2016,però no va ser escollit. Finalment, l'Ajuntament va posar fil a l'agulla i la va remodelar amb una inversió de poc més de 70.000 euros dins el pla de xoc de l'espai públic per millorar calçades i voreres malmeses al conjunt de la ciutat, i amb una durada de les obres de dos mesos.

Ara, el barri tem que la nova plaça duri dos dies si hi comencen a pujar els cotxes. Per això van presentar una instància, «que no va tenir resposta», i ho han fet saber, no només al regidor Aloy sinó també al de Barris, Joan Calmet, i a l'alcade Junyent, diu Hosta.