Afortunadament no hi va haver danys personals, però un incendi aparatós va cremar ahir al matí a la fàbrica d'envernissats Novestesc de Moià. Tot i l'espectacularitat del foc, les deu dotacions de Bombers desplaçades a la zona van trigar poc més de mitja hora a tenir el foc controlat.

Un avís rebut a les 11.10 h va alertar els membres del cos de Bombers d'un incendi en una fàbrica del carrer Sot d'Aluies, ubicada en un pol·lígon als afores de la capital moianesa. Deu dotacions es van desplaçar al lloc dels fets i a les 11.50 h ja tenien la situació controlada. Posteriorment a aquesta hora, es van quedar a l'indret cinc vehicles per acabar d'extingir les flames i evaluar la destrossada causada per les flames.

L'incendi, segons van informar els Bombers, va cremar a la primera planta d'una indústria de 300 metres quadrats. L'afectació principal de la incidència va ser per la cabina de pintura i el foc es va propagar també cap a una altra zona de la nau industrial, on va afectar uns 60 metres quadrats i va col·lapsar part del sostre, que es va esfondrar.