L'Assignia Manresa s'ha mogut més ràpid que ningú aquest estiu i ja ha fet tots els deures que havia de fer per configurar la seva plantilla. Mentre altres equips encara no han tancat cap operació, el club del Nou Congost ha lligat l'última peça que volia: ha tancat la renovació del nord-americà Josh Asselin per una temporada amb opció a una segona.

La continuïtat d'Asselin deixa la plantilla definida en la seva totalitat. Jaume Ponsarnau ja té els onze jugadors dels que disposarà la propera temporada, tot i que el club encara té el dubte de Pierre Oriola, que podria marxar cedit per continuar creixent. En cas de sortir, l'Assignia apostaria pel fitxatge d'un jove pivot comunitari perquè ocupés el lloc de quart interior.

Gran rendiment a Manresa

Amb Asselin una temporada més a l'equip, l'Assignia es garanteix tenir experiència (farà 34 anys el desembre) i s'assegura tenir un jugador a la plantilla que ha rendit al seu millor nivell quan ha estat al Nou Congost, on ha mostrat gran comunió amb l'afició. Aquest curs l'ha tancat amb unes mitjanes de 12,7 punts i 4,2 rebots per partit en 27 minuts de joc.

Fitxat l'estiu del 2006, va jugar tres temporades al Bàsquet Manresa abans d'anar-se'n al Cajasol, on només hi va jugar mitja temporada. Ucraïna i el Múrcia van ser els seus destins. I la temporada següent, la 2010-11, va jugar a l'Estudiantes. Només hi va ser un any, i l'estiu passat va tornar a Manresa, una aposta segura tant per al jugador com per a l'equip.