La clínica veterinària Veter 7, amb 20 anys d´experiència a Manresa, ha obert un nou centre. Les necessitats de la clientela han motivat aquesta expansió i Veter 7 continua al barri de la Sagrada Família de Manresa, però també es pot trobar a l´avinguda dels Dolors, molt a prop de La Salle, en una zona de fàcil accés i aparcament. "Aquesta és la clau, és el que hem prioritzat veient les necessitats de la nostra clientela, tenint en compte que el 80% de les persones que porten el gos o gat vénen en cotxe", ha explicat la responsable de Veter 7, Marta Ferré. Està convençuda que el nou local es troba en una zona idònia per al seu negoci.

Obert de dilluns a diumenge

Com a novetat, Veter 7 de l´avinguda dels Dolors no tanca els caps de setmana. Obre 11 hores diàries de dilluns a diumenge, de les 9 del matí a les 8 de la tarda. "Aquesta és una diferència important amb l´altre centre, on sí que fem horari intensiu però tanquem dissabtes i diumenges", ha destacat Ferré. Al nou centre hi ha una rotació de les professionals (6 veterinàries i 4 auxiliars de secretaria), però no ha fet falta ampliar gaire la plantilla, tenint en compte que Veter 7 ha tancat l´establiment de Sant Joan de Vilatorrada i les treballadores han passat a Manresa.

Fan torns de dia i també, en cas que s´hagin de quedar animals ingressats, a la nit. "Nosaltres gaudim fent la nostra feina, el nostre orgull és el nostre grup, treballem de forma molt compenetrada", ha explicat la propietària.

L´ampliació de l´horari s´ha fet també per donar un millor servei al client. Marta Ferré ho té clar: "fruit de l´experiència i fruit de saber què ens demana el client i quines són les seves necessitats, ha nascut aquest projecte". De moment, la primera setmana ha tingut molt bona acceptació.

Instal·lacions modernes i ben dotades

El nou Veter 7 ocupa un espai de 300 metres quadrats. Són unes instal·lacions modernes i dotades d´aparells veterinaris d´alta tecnologia per a cirurgia avançada, ecografies, ecocardiogrames i radiologia digital. També disposa d´un laboratori per a les analítiques a animals. "Tenim bons equipaments per ser un hospital de dia, som una clínica avançada, amb alt nivell i amb una experiència i trajectòria que ens avalen", ha destacat Marta Ferré.

També han vetllat molt pel benestar dels animals i dels seus propietaris creant espais amplis, còmodes i tot amb vidriera, descartant per exemple boxs tancats. "Volem que els clients s´hi sentin bé, és bàsic", ha apuntat Marta Ferré.

I un altre reclam de la nova clínica veterinària és l´autorentat d´animals, "tenim dutxes expresses perquè qualsevol família que vulgui rentar el gos i no tingui espai a casa ni el vulgui portar a la perruqueria canina ho pugui fer aquí: rentar-lo, eixugar-lo...". A més, també hi ha un pati exterior de 300 metres quadrats més, amb les portes obertes per a tots els clients.