Fins al proper 22 de setembre restarà obert el període d'inscripcions per poder participar a la Fira Animanresa, que aquest any se celebrarà el 22 d'octubre.

A Animanresa hi poden participar les entitats sense ànim de lucre i les empreses i professionals que ofereixen serveis i productes relacionats amb la tinença d'animals de companyia. El nombre d'entitats participants està limitat a un màxim de vint.

Per formalitzar la inscripció, les entitats hauran de presentar la sol·licitud corresponent, que es pot descarregar a la pàgina web de l'Ajuntament o que trobaran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Manresa (OAC), i presentar-la a l'OAC. L´horari d´atenció fins al 15 de setembre és, de dilluns a dijous, de 8.30h a 17h, i divendres, de 8.30h a 14h. A partir del 16 de setembre l´horari és, de dilluns a dijous, de 8.30h a 18h, i els divendres, de 8.30h a 15h.

Animanresa, que enguany celebra la seva cinquena edició, es desenvoluparà al primer tram del Passeig Pere III i al Pati del Casino de Manresa.

Aquest certamen anual té l´objectiu de conscienciar sobre la tinença responsable dels animals de companyia; incentivar d´adopció d´animals; i promocionar les entitats sense ànim de lucre així com les empreses i professionals que treballen en l´àmbit dels animals de companyia.