Aquesta primavera la comoditat s'imposa més que mai. Encara que algunes tendències com les espatlles a l'aire de la temporada passada o les peces vaqueres dels 90 tornaran amb força, altres més senzilles com les samarretes bàsiques comencen a obrir-se pas.

Per sortir de festa, a la platja, a un sopar més formal, per al dia a dia amb aquesta petita guia no fallaràs amb el teu look aquesta temporada.

1. Escot Bardot

L'escot Bardot va ser una de les grans apostes de l'estiu passat però aquesta temporada tornararà fort, i més encara després que la Reina Letizia lluís un en un acte públic a finals d'abril. Així que aprofita els dies més calorosos d'aquesta primavera per ensenyar espatlla com amb aquest fresc look.

2. El vellut

Aquesta primavera el vellut torna a reinventar-se. Aquest teixit ja es va deixar veure durant la passada temporada a vestits, jaquetes i peces més hivernals. Aquesta primavera aprofita per combinar un top fi de vellut amb uns pantalons ajustats negres que mai passen de moda.

3. Amb mitges de malla

Les muscleres, els pantalons de campana, les plataformes... després de tantes modes a les quals vam dir no i van tornar, les mitges de malla no podien ser menys. Aquesta temporada triomfaràs si les combines amb faldilles o shorts negres o si les portes sota d'un vaquer trencat.

4. Els vestits de ratlles

Les ratlles marineres tornaran a pegar fort aquesta temporada. Aprofita al màxim aquesta tendència combinant una samarreta de ratlles amb un short o, com en aquest cas, amb un vestit maxi.

5. La jaqueta de cuir

El look motorista mai passa de moda. Si vols triomfar els mesos vinents, combina una jaqueta clàssica de cuir amb una samarreta bàsica i uns pantalons texans o negres.

6. El look 'total denim'

Els 90 ja s'estan deixant notar aquesta primavera amb el retorn d'un clàssic com el look 'total denim'. Combina diversos tons de vaquer perquè aquest estil no et sembli tan pesat.

7. Un toc militar

Ja fa un temps que les botigues de roba van començar a omplir-se de peces de camuflatge i de color caqui. I és que l'estil militar estarà molt present aquesta temporada estival. Si no vols saturar molt el teu look, prova de combinar una jaqueta de camuflatge amb una samarreta i uns pantalons més senzills.

8. Les samarretes bàsiques

La clàssica i senzilla samarreta blanca serà una de les grans protagonistes dels pròxims mesos. Si la combines amb una part inferior més cridanera, com en aquest cas una minifaldilla estampada, aconseguiràs un look perfecte per a qualsevol ocasió.

9. Aposta per les flors

Les flors són per a la primavera, d'això no hi ha dubte. Si el que busques és aconseguir un look impressionant sense esforçar-te massa, aposta per un vestit llarg de flors, amb ell triomfaràs tant pel dia com a la nit.

10. Les espardenyes

Amb lluentons, falca, brillantors, brodats, ornaments o de tots els colors possibles, les sabatilles d'espart seran el calçat perfecte per a qualsevol look dels mesos que vénen.