Després de la Setmana Santa i amb l'arribada de la calor és el moment d'anar pensant en comprar el bikini per aquest estiu 2017.

Els d'estampats amb flors, amb ratlles marineres o amb volants i obertures estratègiques són els estrella d'aquesta temporada. Però a més d'en les tendències, a l'hora d'escollir un bikini hem de fixar-nos en altres coses com els colors i materials que ens afavoreixen o la forma que millor senti al nostre cos.

En aquesta ocasió fem un repàs als consells i trucs que hem de tenir en compte per triar biquini segons el nostre pit:

Bikinis per a dones amb poc pit

Els biquinis de triangle i tirants estrets lligats al clatell són els que més afavoreixen a les dones amb poc pit. Els que tenen volants, serrells i abaloris o amb estampats de flors i ratlles aporten més volum en aquesta zona, de manera que semblarà que tens més pit. A més, recorda que hi ha sostenidors amb farciment i push-up que t'ajudaran a crear un cos més proporcionat.

Bikinis per a dona amb molt pit

Si la teva talla de pit és gran i vols dissimular compra sostenidors de cassola rígida amb cèrcols i tirants sempre amples que t'ajuden a recollir bé. Els escots en V 'afavoreixen també molt a les noies amb corbes.

Bikinis per a dones amb pits caiguts

Si tens els pits caiguts, flàccids o molt separats entre si, els bikinis amb cèrcols són els teus millors aliats. Per contra els biquinis de triangulito pronunciaran més els teus defectes pel que és millor que els destierres per sempre del teu armari.