Dulceida és, sens dubte, la noia de moda a Instagram. Aquesta jove barcelonina de 28 anys compta amb prop de dos milions de seguidors a les seves xarxes socials. També disposa d'un canal de Youtube on comparteix amb els seus fans trucs de moda i maquillatge. La jove va donar el salt a la televisió a 'Quiero ser', programa de moda de Telecinco presentat per Sara Carbonero. També va ser entrevistada per Risto Mejide a 'Chester in love'. Aquest estiu, Dulceida ha aconseguit fer-se amb el seu propi concurs televisiu que ella mateixa presenta a Mtmad.

Els looks que la jove estrella d'Instagram puja a la xarxa social revolucionen les xarxes en tot just uns minuts. És el referent de milions de joves que volen vestir com ella. Et mostrem un dels seus últims estilismes:

No podem definir l'estil a l'hora de vestir de l''influencer' en una sola paraula. Si per alguna cosa destaca Dulceida és per jugar amb la roba i sorprendre amb qualsevol look.

Un dels elements imprescindibles de la jove aquest estiu són els 'shorts denim', els barrets i les ulleres de sol. En aquest look 'podem veure com combina aquestes peces amb una samarreta de quadres vichy i uns collarets daurats.

Els quadres vichy s'han convertit en una de les tendències més seguides aquest estiu juntament amb els estampats florals i les ratlles. Alss 'outfits' de les 'instagramers' de moda més conegudes del nostre país no poden faltar els collarets daurats.

Aconsegueix aquest impressionant i còmode look estiuenc per menys de 75 euros per lluir perfecta en qualsevol ocasió: