Si hi ha una cosa que la pell de la cara necessita acabat el mes d'agost són cures per reequilibrar. Hem menjat més fregits del que és habitual, més cerveses i còctels, també hem pres el sol (encara que només sigui passejant) i hem suat. Tot això fa que la pell es desequilibri i necessiti d'unes cures extra... La bona notícia és que una bona cura són les mascaretes facials.

El millor per a la pell seria que després de les vacances anessis al teu saló d'estètica perquè et fessin una bona higiene facial i un tractament d'hidratació, però si no pots o el teu esteticista té l'agenda plena i tu un compromís, una bona opció és la que et proposem:

  1. Neteja perfectament la teva pell seguint els consells que et donàvem fa uns dies a la nostra entrada sobre la doble higiene facial.
  2. Tonifica la pell però recorda que no has de deixar que el tònic s'assequi sobre la teva pell. Després d'uns segons, utilitza un mocador de paper per a eliminar-lo, com segur que has vist fer al teu esteticista.
  3. Arriba el moment de la exfoliació, de la qual també t'hem parlat recentment.

Ara sí, escull la màscara que millor s'adapti a les teves necessitats o gustos i segueix els consells que t'ofereix el laboratori. Cada tipus de mascareta necessita un ritual diferent.

Propostes de màscares facials

T'oferim algunes opcions de les últimes novetats que ens han arribat a la redacció...

  • Sea Otter Face, de Face Love. Actua com un autèntic bàlsam refrescant en pocs minuts retornant tots els nutrients a la pell després de l'exposició al sol. La seva fórmula hidratant vegana conté algues blaves i verdes, arrel de regalèssia i extracte d'àcid hialurònic natural que proporciona un efecte aquós i hidratant a la pell. El resultat és un cutis lluminós, fi i suau amb un bronzejat durador. De venda exclusiva a Douglas. El seu preu: 4,95 € / unitat.
  • Mascareta Hidratació Intensa Dermolab, de Deborah Milano. Mascareta de teixit impregnada d'un sèrum enriquit amb actius hidratants, per a una pell llisa i suau. La combinació d'àcid hialurònic, que aporta hidratació i elasticitat a la pell, amb l'extracte de portulaca, que aporta propietats antioxidants i refrescants, i l'extracte de rosa, amb propietats suavitzants, garanteixen una pell fresca, suau i hidratada. El seu preu: 2,9 € / unitat.
  • Moisture Bust, de Rituals. Mascareta facial de bio-cel·lulosa que s'aplica sobre la cara fàcilment, adaptant-se a la perfecció als contorns, gràcies al seu disseny. Gràcies a l'Àcid Hialurònic i a l'Aloe Vera, inunda la pell d'hidratació, garantint una pell fresca i exultant de vitalitat. El seu preu: 9,50 € / unitat
  • Life Plankton Mask, de Biotherm. Suau i llisa, pots utilitzar aquesta mascareta dos cops per setmana quan la teva pell estigui sobre-saturada i es mostri danyada, apagada, seca i tirant, amb vermellors o inconfortable. Amb el poder de Life Plankton™, en la seva major concentració. La textura fresca d'hidrogel envolta la pell, i pot ser aplicada amb l'aplicador de Biotherm amb la punta de silicona ergonòmica per a una aplicació professional. Testat clínicament, apte per a tot tipus de pells, fins i tot les pells més sensibles. El seu preu: 59 € / 75ml.
  • Mascareta SOS Roll-On KenzoKi, de Kenzo. En un parpelleig, esborra signes de cansament, il·lumina la pell apagada, suavitza la textura de la pell, il·lumina la cara i, la cirereta del pastís, té cura del contorn dels ulls. La seva bola metàl·lica afegeix un toc fred a l'aplicació a aquesta fórmula d'increïbles beneficis. La seva textura única, lleugera, no enganxosa i de ràpida absorció, et permet triar si vols retirar-la o no. La fórmula té la fragància recognoscible de la gamma "Gingebre", que t'anima a l'instant ella soleta. El seu preu: 28,5 € / 50ml.
  • Calèndula & alow Smoothing Hydation Masque, de Kiehl 's. Mascareta en gel, formulada amb pètals de calèndula i aloe vera, que proporciona una hidratació refrescant res més aplicar-la. Especialment formulada per a tot tipus de pells, incloses les sensibles, deixa la pell hidratada, calmada i fresca en només cinc minuts, amb la qual cosa resulta un pas ràpid i senzill de sumar a qualsevol ritual de tractament. Gràcies a les seves propietats calmants i revitalitzants, és beneficiosa per a la pell apagada, cansada o deshidratada. Els olis essencials de camamilla i llimona afegeixen una aroma calmant i fresca a la fórmula que no conté ni colorants ni parabens. El seu preu: 45 € / 100ml.
  • Mascareta Hidratant Dia & Nit de Esdor. Especialment formulada per hidratar intensament i calmar les pells seques, aquesta mascareta garanteix una hidratació de llarga durada, d'almenys 8 hores. Els seus actius aconsegueixen blindar la capa còrnia, impedint la pèrdua d'aigua, i la tracten perquè sigui capaç de dur a terme el procés d'auto-hidratació correctament. Lleugera i sedosa, permet dos senzills tipus d'aplicació i una eliminació amb aigua, més senzilla encara. Amb un temps d'exposició de 10 minuts si es fa servir pel dia; també pot deixar-se durant tota la nit per a una acció més profunda i duradora. El seu preu: 21,90 € / 60ml.
  • C-Powder, de SkinClinic. Primera mascareta de mercat que la seva textura en pols es converteix en gel a l'entrar en contacte amb l'aigua. El seu objectiu? Lluitar contra el fotoenvelliment i els signes d'envelliment cutani, revitalitzar les pells apagades, millorar la qualitat de les pells grasses i / o amb tendència acneica, tractar lesions pigmentàries després de l'estiu o discromies a la pell, tant del rostre (especialment el nas i el mentó) com del cos. Un nou repte galènic que suposa una arma infal·lible per lluir una pell radiant. El seu preu: 31.50 € / 40gr.