La nova comarca del Moianès ja és visible des de les carreteres d'accés. El departament de Territori i Sostenibilitat ha començat instal·lar els senyals indicatius de la nova demarcació a les vies que són competència de la Generalitat i que fan frontera amb el Bages, el Vallès Oriental i Osona. Ara mateix ja se'n poden veure, per exemple, entre Navarcles i Calders, i a la C-59 al coll de Poses, a Sant Quirze Safaja.

Tal com ja va avançar aquest diari el 5 de juliol passat, es col·locaran 17 senyals i se'n modificaran 3 d'existents en 6 carreteres de l'àmbit de la Generalitat. D'una banda, se senyalitza l'eix Transversal (C-25), al seu pas pel Moianès, i diverses vies que parteixen d'aquesta artèria cap a l'interior de la comarca.

En concret, la C-59, que travessa el Moianès de nord a sud des de l'eix Transversal fins a la C-17, a Mollet del Vallès; i la C-670, que comunica l'eix Transversal amb Oristà, i que transcorre pel Moianès al terme de Santa Maria d'Oló.

També se senyalitza la N-141c, que uneix la C-16 des del Guix i la C-17 a Malla, i que travessa el Moianès d'est a oest entre Calders i Collsuspina; la B-431 entrant per Calders venint d'Artés; i la B-124, que fa frontera amb el Vallès Oriental entre els termes de Monistrol de Calders i Sant Llorenç Savall.