Moià celebra aquest diumenge el Mercat de Vi i Formatge, una proposta itinerant que s'ubicarà al centre del poble durant tot el dia i on es podran tastar diferents varietats d'ambdós productes. Es tracta de vins de diferents denominacions d'origen catalanes i de formatges artesans provinents, bàsicament, del Pirineu i del Prepirineu de Catalunya, encara que també hi ha formatges de cabra de Canàries i alguns formatges francesos.

En aquesta ocasió, però, destaca la participació de Vins Colltor, únic celler que hi ha al Moianès (a Santa Maria d'Oló), després que fa pocs mesos els seus vins sortissin oficialment al mercat per primera vegada. De moment, aquest celler ofereix dues varietats que es podran tastar aquest diumenge al Mercat de Vi i Formatge. La primera, un vi de gamma mitjana amb el 70% de merlot, el 20% de syrah i el 10% de cabernet sauvignon, del qual se'n ha fet una producció de 4.000 ampolles. La segona, un vi de gamma alta compost pel 70% de syrah, el 20% de merlot i el 10% de cabernet sauvignon, amb una producció de tan sols 2.200 ampolles. Els preus estan entre els 8 i els 12 euros per ampolla.