L'Ajuntament de Moià preveu condicionar l'any que ve l'interior de l'antiga nau de les Faixes i ampliar l'edifici per convertir-lo en un espai polivalent més complet del que és ara. La idea és poder disposar d'un equipament cultural amb activitat permanent i traslladar-hi l'escola de dansa, ara ubicada en un local privat que costa més de 700 euros mensuals de lloguer a l'Ajuntament.

La proposta l'ha impulsat el govern d'AraMoià, que ja ha aprovat el projecte bàsic d'execució per dur a terme les obres l'any que ve, i que pugen a 220.177 euros. Consisteixen en una ampliació de la nau i en el condicionament interior, que inclou la climatització del local, i dotar-lo d'un escenari fix i vestidors. A més, com que serà més gran, es guanyarà capacitat fins a donar cabuda a unes 270 persones assegudes respecte de les 200 actuals, i es podrà adequar un espai per a l'escola de dansa.

El local de les Faixes ja el va recuperar el govern de CiU (ara a l'oposició) l'any 2011, amb la idea d'aprofitar una de les antigues naus tèxtils que l'Ajuntament havia adquirit fruit d'una operació urbanística per a usos polivalents. Aleshores s'hi van fer uns condicionaments mínims amb l'ajut del fons estatal del govern Zapatero per començar-hi a fer activitats, i en el següent mandat (ja amb AraMoià al govern) es va canviar el paviment i es va dotar el local d'un sistema de recollida d'aigües i drenatge.