El polèmic circuit de motos de Can Canadell de Calders ha tornat a obrir portes després de cinc anys d'inactivitat per falta de permisos. Un cop els seus promotors han adoptat algunes mesures per reduir el soroll i s'ha comprovat que no se sobrepassen els decibels permesos, l'Ajuntament ha decidit finalment concedir-los la llicència.

Ja fa un parell d'anys que els propietaris de Can Canadell van iniciar els tràmits per poder reobrir el circuit, situat en uns terrenys de la seva finca de Calders a tocar de la N-141, però la insistent oposició per part de veïns i entitats ecologistes, contraris a l'activitat pel seu impacte sonor i ambiental, n'ha retardat la resolució.

Com ja ha anat explicant aquest diari, l'Ajuntament (encara en l'anterior mandat) va encarregar un estudi per analitzar l'impacte sonor del circuit sobre la zona, i en va condicionar l'obertura al compliment d'unes mesures reductores proposades. Segons l'alcalde, Eduard Sànchez, el projecte final les compleix, i per això s'ha donat la llicència.