El xef moianès Nandu Jubany ha estat un dels protagonistes del 20è aniversari de L'Aquàrium de Barcelona. Per commemorar aquesta data, L´Aquàrium ha llançat una sèrie de vídeos protagonitzats per famosos del món de la cuina, la moda i l´esport, entre ells, Nandu Jubany.

"Anar a L´Aquàrium ésun dia de festa", confessa el xef nascut a Monistrol de Calders. Així recorda el cuiner català la seva estada a L´Aquàrium de Barcelona, el centre marí més important del món en temàtica mediterrània, on va descobrir les ´espardenyes de mar´, que després li va inspirar per preparar un plat d´arròs.

El cuiner de Can Jubany explica que per als què viuen fora de Barcelona, anar a L´Aquàrium és "un dia de festa", ja que al centre marí es pot "gaudir de la família, dels nens, conèixer coses noves... és una bona experiència!".

A més, apunta que passar el dia a L´Aquàrium et permet apropar-te al món marí des d´una altra perspectiva. I és que un dels objectius de l´aquari és què el mar deixi de ser un desconegut i sensibilitzar alhora sobre la importància de la seva conservació, descobrint la infinitat de secrets que n´oculta."Per molts anys puguem celebrar, tant L´Aquàrium com Can Jubany", diu el xef.

El restaurant que dirigeixen Nandu Jubany i la seva esposa, Anna Orte, va obrir les seves portes el mateix any que L´Aquàrium. Al centre marí és on va descobrir, tal com són, les espardenyes de mar. En aquest cas, al vídeo confessa que l´arròs amb espardenyes és un dels plats amb que més el coneix la gent.