El xef moianès Nandu Jubany, protagonista del 20è aniversari de L'Aquàrium

Al centre marí hi va descobrir les 'espardenyes de mar' que el van inspirar per crear un conegut plat d'arròs

15.04.2016 | 17:08
El xef moianès Nandu Jubany, protagonista del 20è aniversari de L'Aquàrium

El xef moianès Nandu Jubany ha estat un dels protagonistes del 20è aniversari de L'Aquàrium de Barcelona. Per commemorar aquesta data, L´Aquàrium ha llançat una sèrie de vídeos protagonitzats per famosos del món de la cuina, la moda i l´esport, entre ells, Nandu Jubany.

"Anar a L´Aquàrium ésun dia de festa", confessa el xef nascut a Monistrol de Calders. Així recorda el cuiner català la seva estada a L´Aquàrium de Barcelona, el centre marí més important del món en temàtica mediterrània, on va descobrir les ´espardenyes de mar´, que després li va inspirar per preparar un plat d´arròs.

El cuiner de Can Jubany explica que per als què viuen fora de Barcelona, anar a L´Aquàrium és "un dia de festa", ja que al centre marí es pot "gaudir de la família, dels nens, conèixer coses noves... és una bona experiència!".

A més, apunta que passar el dia a L´Aquàrium et permet apropar-te al món marí des d´una altra perspectiva. I és que un dels objectius de l´aquari és què el mar deixi de ser un desconegut i sensibilitzar alhora sobre la importància de la seva conservació, descobrint la infinitat de secrets que n´oculta."Per molts anys puguem celebrar, tant L´Aquàrium com Can Jubany", diu el xef.

El restaurant que dirigeixen Nandu Jubany i la seva esposa, Anna Orte, va obrir les seves portes el mateix any que L´Aquàrium. Al centre marí és on va descobrir, tal com són, les espardenyes de mar. En aquest cas, al vídeo confessa que l´arròs amb espardenyes és un dels plats amb que més el coneix la gent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema