Monistrol de Calders projecta la reforma i ampliació de l'edifici de l'Ajuntament

Les dependències municipals guanyaran espai ja que s'utilitzarà el que ocupava, a la planta baixa, el consultori mèdic

02.06.2016 | 17:52
Imatge virtual de com quedarà una part de les dependències quan s´hagi executat el projecte

L'Ajuntament de Monistrol de Calders (Moianès) ha rebut el projecte per a la reforma i ampliació de la casa consistorial, realitzat per la Diputació de Barcelona.

La proposta s'ha realitzat aprofitant el trasllat del consultori mèdic, fins ara ubicat en planta baixa de l'edifici, que es reformarà completament per ubicar-hi l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, un despatx polivalent, la sala de plens i l'arxiu. L'actuació inclou la instal·lació d'un ascensor a l'edifici i la redistribució interior de les plantes primera i segona. S'ha estructurat en fases per facilitar la inversió municipal, que tindrà un cost d'uns 339.000 euros.

L'objectiu del projecte és aconseguir un edifici accessible, més sostenible i més funcional, tant per a la ciutadania com per al personal que hi treballa. Amb aquesta actuació s'aconseguirà aproximar a la ciutadania els espais d'atenció de l'Ajuntament, amb accés directe a peu pla des del carrer, així com dotar al municipi d'un espai adequat per celebrar els plens municipals. La plantilla municipal disposarà també d'uns espais més funcionals, que juntament amb arxiu documental i sala de reunions, seran també, segons els redactors del projecte, «més confortables tant pel que fa a nivell tèrmic com lumínic, que tindran la màxima qualificació d'eficiència energètica».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema