Sant Quirze Safaja inaugura aquest divendres la posada en funcionament de la portada d'aigua des del pou del Faig fins a l'estació de tractament d'aigua potable (ETAP) situada al parc de l'Aigua, una obra "cabdal per al municipi", segons ha informat l'Ajuntament. L'obra, finançada per la Diputació de Barcelona, garanteix el subministrament d'aigua potable a totes les urbanitzacions del municipi.

Amb la posada en marxa del nou equipament, l'Ajuntament de Sant Quirze Safaja pot assegurar l'abastament d'aigua al municipi en cas de sequera. Aquest pou, segons l'aforament realitzat per SOREA el 18 de novembre del 2015, pot aportar actualment un cabal mínim de 20 m3/hora a la xarxa d'abastament. El preu total dels treballs ha estat de 95.060,18 euros i han estat subvencionats per la Diputació en la seva totalitat.

L'acte d'inauguració tindrà lloc divendres, a les 10 del matí. Hi assistiran, entre d'altres, el diputat a la Diputació de Barcelona i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el diputat al Parlament de Catalunya David Bonvehí i l'alcaldessa de Sant Quirze Safaja i vicepresidenta del Consell Comarcal del Moianès, Anna Guixà.