L'extensa i concorreguda Festa Major de Moià va lluir aquest cap de setmana amb la nombrosa participació de la ciutadania en els nombrosos actes celebrats. Un exemple d'aquest fet va ser la Fira del Vi i del Formatge, una trobada ja tradicional que va tenir lloc al centre de la vila i al casc antic. Els paradistes van oferir els seus productes a un públic que en gran quantitat va passejar, degustar i comprar els productes de proximitat que es van exposar.

Un altre punt d´interès va ser el Torneig d'Escacs Joan Codina, que va congregar vint-i-cinc jugadors al Parc Municipal. Amb organització del club local del joc del tauler de seixanta-quatre caselles, es van celebrar partides ràpides emmarcades en el circuit de la Catalunya Central.

D'altra banda, fins a 120 persones van gaudir durant la jornada matinal amb la pedalada popular, que va proposar als participants sengles circuits de 6 i 20 km. Els ciclistes van sortir a les 9 del matí i una hora després ja arribaven els més ràpids al punt final, on es va obsequiar cada corredor amb una síndria, gentilesa de Frescuore, un regal de bicicletes Nineta i el dinar per endur-se de Casa Mas. En l'organització de la trobada hi van col·laborar el grup de bici-addictes del poble.