Un taller de malabars, havaneres i rom cremat donaran avui el tret de sortida a la Festa Major de Castellterçol, que s'allargarà fins dimarts, per bé que els actes centrals se celebraran el cap de setmana.

Després d'un matí esportiu i d'una cercavila de gegants i nans, l'esbart Rosa d'Abril farà el pregó demà a la tarda, que donarà pas al correfoc de la nit. Diumenge al migdia hi haurà la primera sessió de la dansa i el ball del ciri, que es tornarà a interpretar l'endemà a la tarda, i també hi haurà sardanes, cinema, correfoc infantil i teatre. La festa es reprendrà dilluns amb una caminada, els balls, concert de Vokombà i ball a la nit. Finalment, dimarts al matí hi haurà un espectacle de circ, i a la tarda, cine, ball, cercavila de gegants i concert amb la Banda del Coche Rojo.

Més festes a partir d'avui

Avui també obren festes Sant Salvador de Torroella i Granera. La població bagenca ho farà amb un espectacle de teatre aquest vespre, i demà hi haurà xou a la fresca, batucada i ball. Diumenge, concurs de truites, sardanes i ball amb Lucky Luck, i dilluns, processó al Pedró de la Pietat.

A Granera, avui destaca el joc nocturn pel poble a partir de les 11. Demà, caminada, jocs tradicionals i tir amb arc, i al vespre, sopar i concert chill out. Diumenge, cercavila, i concurs de paelles. Trobareu més informació a l'agenda.