26 de setembre de 2016

Una trobada commemora els 25 anys de la Colla de Bastonera de Moià

A la diada hi van participar un total de sis colles

26.09.2016 | 11:22
Una trobada commemora els 25 anys de la Colla de Bastonera de Moià

La Colla Bastonera de Moià ha celebrat aquest cap de setmana el seu 25 aniversari, i ho ha fet amb una trobada amb 6 colles convidades. Els grups participants han mostrat les seves danses en diferents punts dels carrers i places del centre de la vila, i han fet les delícies de molts vilatans i foranis que han pogut gaudir de les seves evolucions.

Després de nombroses ballades, el recorregut ha finalitzat amb una concentració a la plaça del Centre d'Assistència Primària. Allà, colla per colla han fet una de les seves ballades, i acabada l'actuació corresponent han rebut de l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, l´obsequi d´un quadre conmemoratiu de l´Aniversari.

Paral.lelament, a la sala infantil del Casal també s´ha pogut veure una exposició ben representativa del que han estat aquests 25 anys per a la Colla Bastonera de Moià. A banda de la local, també hi han prese part les formacions de Terrassa, Prats de Lluçanès, Santa Maria d´Oló i també la seva colla petita, de Castellar del Vallès i Sabadell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema