L'oficina mancomunada de serveis tècnics és un dels objectius del segon any del Moianès

Els responsables del Consell aprofiten l'aniversari per explicar i apropar les funcions de l'ens als veïns

24.04.2017 | 07:55
El Moianès va celebrar el segon aniversari en un radiant matí de Sant Jordi.

La posada en marxa de l'Oficina Mancomunada de Serveis Tècnics del Moianès (OSTEM) és un dels objectius de la comarca, que fa esforços per créixer i per assumir cada vegada més serveis coincidint amb el seu segon aniversari. Els responsables del Consell Comarcal del Moianès van aprofitar ahir la celebració del seu segon any per apropar i explicar amb detalls als veïns i veïnes els serveis que fa el Consell Comarcal. L'aniversari va commemorar-se a Santa Maria d'Oló, i va servir per inaugurar un equipament polivalent, a l'antic complex fabril d'Hemalosa, segons explica l'alcalde del municipi, Enric Güell.

Güell subratlla que el dia va ser «rodó» perquè s'hi va posar en valor la feina que fa l'ens comarcal i que no sempre és prou «visible».

La jornada va incloure els parlaments del president del Consell Comarcal, Dionís Guiteras, i de la vicepresidenta de l'ens, Anna Guixà, que van relatar que el Consell del Moianès s'encarrega dels serveis socials des de l'1 de gener, mentre que es farà càrrec dels serveis relacionats amb transport i menjador escolar a partir del nou curs. Segons Güell, es treballa per la posada en marxa de l'oficina mancomunada de serveis tècnics i es preveu disposar aviat d'un enginyer i un arquitecte mitjançant concurs públic.«L'objectiu és oferir els serveis necessaris i que sigui sostenible», diu l'alcalde de Santa Maria d'Oló. Güell admet que creien que «el desplegament» de funcions del consell seria «més ràpid» però destaca que requereix cura.

El dia va ser radiant i es van fer diverses activitats com un espectacle infantil, esmorzar popular i la presentació d' Els Senders d'Oló, a càrrec de Salvador Sala. Pel que fa la rehabilitació de la nau d'Hemalosa, Guiteras va posar en relleu el passat tèxtil com a base de la cooperació entre municipis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema