El dejuni col·lectiu per la llibertat dels presos polítics i els exiliats, impulsat per l'Assemblea Nacional Catalana amb el suport d'una quinzena d'entitats i col·lectius que treballen pels drets humans, continuarà el seu periple itinerant per Catalunya aquest diumenge, 8 d'abril, a Moià, on s'hi mantindrà fins el dia 12.

Una dotzena de participants, que s'aniran rellevant per torns d'un mínim de dos dies i un màxim de quatre, ja s'han inscrit a hores d'ara per aquesta acció de solidaritat i de denúncia pública que tindrà lloc a l'allotjament rural Masia Montbrú, situada als afores de Moià. Els arguments i el funcionament del Dejuni s'expliquen en detall al web www.prouostatges.cat, que és el lloc on poden inscriure's les persones que hi estiguin interessades, d'entre 18 i 75 anys, que tindran un seguiment mèdic.

En aquest mateix espai s'hi duran a terme conferències, recitals de poesia, tallers de manualitats i de cartes als presos i exiliats, sessions de relaxació, concerts i altres actes públics d'acompanyament als dejunadors i en favor dels ostatges i dels drets humans.