Amb una completa gamma de vehicles totalment renovada en menys de dos anys, Dacia dinamitza encara més la seva oferta i presenta dues noves versions Stepway sobre els models Lodgy i Dokker que es comercialitzaran ja aquest mes de gener. Es tracta de dues noves propostes d´estil crossover per a aquestes dues alternatives de monovolum i de combi del seu catàleg.

Les noves versions disposen d'elements de disseny molt específics, amb para-xocs davanter (i posterior per al Lodgy) de to crom setinat, llums antiboira amb embellidors de crom setinat, passos de roda protegits de color negre, baix de carrosseria negre, acabats de color Dark Metal per a les barres del sostre i retrovisors exteriors, i llantes d'alumini. Així mateix, el Lodgy Stepway incorpora una calandra i una banda superior negres.

Tots dos models estan disponibles en cinc colors, entre els quals destaca el blau atzurita, i incorporen un stripping que els identifica com a Stepway a les portes davanteres.

Interior personalitzat

Un cop a l´interior, tant el Lodgy com el Dokker Stepway estan personalitzats amb una tapisseria específica amb brodats i repunts blaus. Els comptadors i les sortides d´aire porten un cèrcol blau, el mateix color que trobem en els contorns del frontal central. Aquesta tonalitat contrasta amb l'harmonia interior de color carboni fosc i accentua el dinamisme d'aquestes versions especials. També proposen nombrosos equipaments (disponibles de sèrie o en opció): el sistema multimèdia MediaNav, la climatització, el limitador-regulador de velocitat i el radar de marxa enrere. A més, per ser encara més pràctics en el dia a dia, els nous models disposen de noves bosses portaobjectes de malla en la part posterior i en lateral dels seients davanters.

El Lodgy Stepway està disponible en la versió gasolina amb el TCe 115 així com amb l´1.6 MPI (versió de 80 o 85 CV). Aquests motors estan associats a una caixa de velocitats mecànica de 5 velocitats.

Pel que fa al dièsel, el Lodgy Stepway es troba disponible amb el motor 1.5 dCi per a una potència de 90 i 110 cavalls.

L'oferta de motors per al Dokker Stepway inclou una motorització de gasolina TCe 115 i tres de dièsel 1.5 dCi amb tres nivells de potència, de 75, 85 i 90 cavalls.