Si fa tot just un mes ens fèiem ressò de l'adquisició d'un Lexus RC F per part de la policia de l'emirat àrab de Dubai, ara ens arriba l'evidència que la flota encara no estava tancada. L'última incorporació és el BMW i8, un esportiu híbrid endollable que combina un motor de gasolina 1.5 turboalimentat amb un altre elèctric, per obtenir una potència total de 362 CV. D'aquesta manera, pot arribar als 250 km / h - la limitació electrònica li impedeix arribar a una xifra més alta- i accelerar de 0 a 100 km / h en 4,4 segons.

Unes dades que, sens dubte, sorprendrien a qualsevol, però que en el garatge de la policia de Dubai no són més que "discrets". Cosa lògica si tenim en compte que li toca compartir espai amb un Ferrari FF, un Nissan GT-R, un McLaren MP4-12C ... i fins i tot amb un Bugatti Veyron 16.4. Tots, és clar, amb els colors blanc i verd que "vesteixen' als vehicles patrulla d'aquell país.

Ara bé, cap ofereix l'eficiència del BMW i8, que homologa un consum, segons norma NEDC, de 2,1 litres cada 100 quilòmetres, de manera que pot recórrer més de 560 quilòmetres amb un sol dipòsit de combustible, més altres 37 propulsat únicament amb l'energia emmagatzemada a la bateria de ions de liti. A més, els 129.900 euros que costa el i8 -en Espanya- es queden gairebé a 'xavalla' al costat de la inversió que representen molts dels superesportius que l'acompanyen.