Durant els últims quatre anys, el creixement continuat de les matriculacions de la gamma Yaris han consolidat l'utilitari compacte de Toyota entre el més destacats al mercat europeu. Una evolució que es reforça el 2016 amb l'arribada del seu nou catàleg, caracteritzat per la inclusió de novetats estètiques i d'equipament de confort i seguretat. D'aquesta manera, la gamma Yaris manté els dos tipus de carrosseria, de tres i cinc portes, amb la seva ja tradicional oferta de dos motors de gasolina -Yaris 70 de 69 CV i Yaris 100 de 99 CV- i una tercera opció híbrida -Hybrid de 101 CV.

Imatge Feel!

Una de les principals novetats rebudes pel Yaris se centra en l'apartat estètic. Als ja coneguts nivells d’acabat City, Active i Advance, se'ls suma ara un de nou denominat Feel!. Disponible en les versions 100 i Hybrid, atorga a la proposta de Toyota en el segment B una imatge més esportiva gràcies a detalls com la graella amb disseny de bresca d'abella, pintada amb «Negre Piano» i amb vora cromada -aquest element està present també en els fars antiboira- o les llantes d'aliatge de disseny exclusiu Bi-to (negre/plata) de 16’’. També té altres elements distintius com un aleró a la part final del sostre amb llum de fre integrat, tapisseria d'estil esportiu de color negre i insercions de color «Negre Piano» en diverses zones de l'habitacle. A més, existeix l'opció del sostre panoràmic «Skyview».

Així mateix, la gamma Yaris 2016 inclou més equipament gràcies a que, en les variants amb acabat Active, els elements del «Pack Look» de la gamma anterior passen a ser de sèrie. Es tracta dels fars antiboira davanters, les llantes d'aliatge de 15" -de nou disseny-, la càmera de visió posterior i les òptiques posteriors de tipus LED.

Toyota Safety Sense

La introducció de «Toyota Safety Sense» situa la proposta de Toyota en el segment B com a referent pel que fa a seguretat activa i passiva. En la gamma Yaris, «Toyota Safety Sense» inclou Sistema de Seguretat Precolisió -«Pre-Collision System (PCS)»-, Avisador de Canvi Involuntari de Carril -«Lane Departure Alert (LDA)»- i Control Intel·ligent de Llums de Carretera -«Automatic High Beam (AHB)»-. El «Toyota Safety Sense» és de sèrie en l’híbrid amb acabat «Advance» i opcional en la resta de variants.

La gamma 2016 del Yaris ja està disponible a la xarxa oficial de concessionaris de Toyota Espanya amb uns preus a partir de 9.400 euros, no obstant això, destaca l'exclusiu sistema de compra «Pay per Drive», el finançament de pagament per ús de Toyota, amb quantitats des de 120 € al mes per a les versions de gasolina -70 i 100- i a partir de 150 euros mensuals per l’híbrid.