El Lexus RX 450h és un cotxe imponent per les seves dimensions i per un atrevit aspecte, i també per les seves notables prestacions, que contrasten amb un frugal consum de combustible gràcies al sistema híbrid de propulsió.

Aquest model s'ofereix amb una única proposta mecànica, que es compon d'un motor gasolina V6 de 3.456 cc que desenvolupa un parell màxim de 335 Nm a 4.600 rpm, i que es combina amb dos motors elèctrics, un de davanter de 167 cv, i un altre de posterior de 68, per generar una potència màxima de 313 cv.

Amb aquesta, l´RX450 h es mou àgilment malgrat els gairebé 4,9 metres de longitud i les seves més de 2,2 tones de pes. De fet, permet unes excel·lents prestacions, accelera de 0 a 100 km/h en 7,7 i arriba als 200 km/h de velocitat punta.

Del seu comportament també caldria destacar el seu aplom i confort, gràcies a l'avançada tracció intel·ligent a les quatre rodes i-Four, amb un motor elèctric que actua en l'eix posterior; a un modern xassís que integra unes equilibrades suspensions i a una caixa del canvi automàtica de variador continu amb un desenvolupament de marxes tan suau com eficaç.

El gran comportament d'aquest Lexus també és resultat dels múltiples sistemes d'ajuda a la conducció que s'integren en un extens equipament tecnològic en el qual destaca la gran pantalla de 12,3´´ de la consola central, des de la qual es controlen la majoria de funcions del vehicle.