Gairebé 50 anys després del llançament en el mercat del Fiat 124 Spider, arriba la nova generació d´aquest roadster icònic, que preserva la tradició amb un estil i un comportament típicament italià, però que alhora aprofita la tecnologia d´avantguarda per oferir un confort, una sensació de seguretat i una connectivitat exemplars.

El disseny d´aquest esportiu s´inspira en l´Spider del 1966, i conserva aspectes típics d´un roadster d´època, com ara el capó llarg i la silueta estilitzada. També recorda el model original la reixeta superior amb el motiu de la calandra hexagonal, els clàssics geps del capó i els llums posteriors horitzontals.

Una ergonomia òptima

A l´interior del vehicle, el que han buscat els fabricants és fer prevaldre el confort dels dos ocupants utilitzant materials suaus i d´alta qualitat, i oferint una ergonomia òptima mitjançant la disposició perfecta dels pedals, el volant i el canvi. A l´habitacle destaca la gran pantalla de 7 polzades de la consola central, des de la qual es maneja l´equip multimèdia. Aquest model està disponible en dos acabats -el 124 Spider i el 124 Luso-, que es poden adquirir a partir de 25.990 euros.

Sota el llarg capó d´aquest descapotable, s´amaga un motor turbo de quatre cilindres i d´1,4 litres amb tecnologia MultiAir, desenvolupada per Magneti Marelli. Muntat per primera vegada en un vehicle de tracció posterior, el motor desenvolupa 140 CV de potència i 240 Nm de parell motor, i està disponible amb un efectiu i esportiu canvi manual de fins a sis velocitats.

La configuració de la direcció, lleugera i precisa; les suspensions, calibrades per augmentar l´estabilitat; el xassís, lleuger; la distribució del pes, equilibrada, i el turbo, efectiu, són els elements clau de l´extraordinària experiència de conducció que pot oferir al conductor aquest nou vehicle de la casa Fiat.