La renovació de la gamma Cee´d ha suposat una notable alenada d'aire fresc per al compacte de Kia, una posada al dia que ha reforçat el caràcter esportiu d'aquest catàleg en totes les seves variants gràcies a la incorporació del nou nivell d'acabat GT Line.

El GT Line és un acabat estètic amb especificacions dinàmiques que consoliden la faceta més esportiva d'aquest model a partir de solucions pròpies de les variants GT, combinades amb la característica de la versatilitat de la família Cee´d. Aquestes versions GT Line estan disponibles en totes les tres carrosseries: el cupè del Pro_cee´d, la de 5 portes i la familiar Sportswagon.

D'aquesta manera, els GT Line mostren una imatge clarament diferenciada amb detalls com ara els para-xocs esportius, les llantes d'aliatge, el doble tub d´escapament cromat, els faldons laterals, els pilots posteriors de led i el corresponent emblema GT Line. A l'interior, destaquen detalls com les costures i acabats repartits per tot l'habitacle, el volant esportiu de cuir i els pedals cromats.

Benzina i dièsel

Les versions del Cee´d GT Line disposen de dues alternatives de motorització. Una és la variant més potent del motor 1.6 CRDi, que ara té 136 CV (abans 128) i 280 Nm de parell motor màxim (abans 265).

Aquests valors de parell estan disponibles per al conductor des de només 1.500 rpm (abans 1.900 amb la caixa de canvis manual), la qual cosa redunda en una major sensació d'acceleració sense esforç en totes les condicions de marxa.

El segon propulsor és la variant més potent del nou 1.0 T-GDI (amb injecció directa de gasolina i turbo), amb 120 CV i 171 Nm disponible entre 1.500 i 4.000 rpm, la qual cosa dota el vehicle d'una agraïda flexibilitat a l'hora d´entregar la potència.

Canvi de sis velocitats

En tots dos casos, el nou Cee´d té un canvi manual de sis velocitats, encara que l'1.6 CRDi també pot equipar-se en exclusiva amb la nova transmissió de set velocitats amb doble embragatge DCT (Double Clutch Transmission).

La nova caixa DCT pot suportar l'increment del parell motor i també més parell que la caixa de canvis automàtica amb convertidor de parell hidràulic de sis velocitats, a la qual reemplaça. Així mateix, aquests GT Line automàtics veuen reforçat el seu nivell d'equipament i confort amb el Pack Luxury per un suplement en el preu final de venda.

Prestacions tecnològiques

Els conductors que provin aquest nou model de la gamma Cee´d s´adonaran que incorpora diverses millores tecnològiques. Un cop a la carretera, els Kia Connected Services, desenvolupats conjuntament amb Tom Tom, ofereixen informació de trànsit en temps real, ubicació de controls de velocitat i alertes, cerques locals i informació sobre previsions meteorològiques.

En definitiva, Kia ha reforçat amb aquest vehicle la imatge diferenciada dels GT Line, els principals elements de la qual són els faldons, les llantes, el para-xocs, i els fars antiboira.