ACTUALITAT: GAMMA DE VEHICLES COMERCIALS VOLKSWAGEN

Solucions professionals

La marca alemanya s´ha consolidat els darrers anys com una de les principals referències del mercat

30.07.2016 | 07:43
Solucions professionals

La gamma de vehicles comercials de Volkswagen s'ha consolidat com una de les principals referències del mercat. Aquest protagonisme dels cotxes de la marca alemanya es fonamenta en un ampli catàleg de models capaç d'adaptar-se a qualsevol tipus de necessitat, tant de transport de persones com de mercaderies. A més, la marca alemanya ha estructurat el seu catàleg de models segons la funcionalitat específica que ofereixen: oci i aventura, família, trasllat de passatgers i transport professional.

Sistema 4Motion
En primer lloc, per a aquells que es mouen per entorns naturals, Volkswagen ofereix una variada selecció de vehicles equipats amb el sistema 4Motion. En aquest sentit, la marca ha aprofundit en el concepte Outdoor, que, després d'aplicar-se al Multivan, ara també ha arribat al Caddy Outdoor, una de les principals novetats d´aquest any.

En aquesta mateixa línia d'oci, destaca la renovada Califòrnia, que, ja en la seva sisena generació, es consolida com el màxim exponent de la gamma T.

Pel que fa al transport familiar, en el qual es busca un ampli espai interior sense renunciar al confort i seguretat de més alt nivell, Volkswagen compta amb variants de de 5 a 9 places capaces d'oferir la màxima versatilitat, a més d'una extraordinària capacitat de càrrega.

En aquesta gamma de vehicles, destaquen les versions per a 5 i 7 passatgers del Multivan i el Caddy, així com el Caravelle, que disposa de versions de 5, 6, 7, 8 i 9 places, el qual també s'ha reforçat amb noves versions Premium i Trendline.

Per al trasllat de passatgers en l´àmbit professional, la divisió de vehicles comercials del fabricant alemany disposa de les versions adaptades del Caddy i el Caravelle; el primer pot ser de 5 o 7 places i, el segon, de 7 o 8.

Finalment, quan la prioritat és el transport de mercaderies, entren en escena les versions Furgó de tots els seus models, amb el Crafter i les seves diferents variants com a principals protagonistes.

En l´àmbit dels carrossats, el Crafter no solament s'adapta a múltiples formats gràcies al programa FurgoSoluciones, sinó que ja és capaç de funcionar pel seu compte mitjançant l´opcionalitat Crafter BOX, que porta incorporada de sèrie una caixa de transport fabricada amb polièster que s'adapta en altura i longitud als tipus de batalla mitjana i llarga.

Gamma de preus
Els models comercials de Volkswagen poden adquirir-se per un ventall ampli de preus, segons les diverses opcions de motorització i de les prestacions que el client desitgi incorporar al vehicle. Per consultar els preus de tots els vehicles, poseu-vos en contacte amb el concessionari Volkswagen més proper o accediu a la pàgina web de la marca (www.volkswagen.es).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Motor

El nou model d'Alfa Romeo
Alfa Romeo Giulia Veloce: molt més que veloç

Alfa Romeo Giulia Veloce: molt més que veloç

La sèrie especial de la berlina assegura màximes prestacions amb motos potents i tracció total Q4

Citröen incorpora Android Auto

Citröen incorpora Android Auto

Arriba a la gamma el sistema per gaudir de les aplicacions d'un smartphone de manera segura

Renault Captur: nova imatge i equipament

Renault Captur: nova imatge i equipament

El vehicle renova el disseny exterior i interior amb la voluntat de consolidar-se al capdavant de...

Volvo V90: família a l'avantguarda

Volvo V90: família a l'avantguarda

Una ranxera per al mercat premium que destaca per la seva elegància i desenvolupament tecnològic

Enllaços recomanats: Premis cinema