La gamma Yaris de Toyota s'ha consolidat entre el més destacat al mercat europeu dels utilitaris compactes. Una evolució que s'ha reforçat aquest any amb l'arribada del seu nou catàleg, caracteritzat per la inclusió de novetats estètiques i d'equipament de confort i seguretat.

D'aquesta manera, el Yaris manté els dos tipus de carrosseria, de tres i cinc portes, amb la seva tradicional oferta de dos motors de gasolina -Yaris 70, de 69 CV, i Yaris 100, de 99 CV- i una tercera opció híbrida -hybrid, de 101 cv.

Una de les principals novetats del Yaris se centra en l'apartat estètic. Als coneguts nivells d´acabats City, Active i Advance, se n´hi suma ara un de nou denominat Feel! Disponible en les versions 100 i hybrid, atorga a la proposta de Toyota en el segment B una imatge més esportiva, gràcies a detalls com la graella amb disseny de rusc d'abella, pintada de negre piano i amb la vora cromada -aquest element està present també en els fars antiboira- o les llantes d'aliatge de disseny exclusiu Bi-to (negre/plata) de 16". També té altres elements distintius, com ara un aleró a la part final del sostre amb llum de fre integrada, tapisseria d'estil esportiu i color negre i insercions en to negre piano en diverses zones de l'habitacle. A més a més, existeix l'opció d´equipar el vehicle amb el sostre panoràmic Skyview.

A part d´això, la gamma Yaris 2016 inclou més prestacions gràcies al fet que, en les variants amb acabat Active, els elements del Pack Look de la gamma anterior passen a ser elements de sèrie. Es tracta dels fars antiboira davanters, les llantes d'aliatge de 15" -de nou disseny-, la càmera de visió posterior i les òptiques posteriors de tipus LED.

Toyota Safety Sense

La introducció de Toyota Safety Sense situa la proposta de Toyota en el segment B com a referent pel que fa a seguretat activa i passiva. En la gamma Yaris, Toyota Safety Sense inclou el Sistema de Seguretat precol·lisió -en anglès, Pre-Collision System (PCS)-, Avisador de Canvi Involuntari de Carril -Lane Departure Alert (LDA)- i Control Intel·ligent de Llums de Carretera -Automatic High Beam (AHB). El Toyota Safety Sense és de sèrie en l´hybrid amb acabat Advance i opcional en la resta de variants.