La gamma utilitària més icònica del mercat es reforça amb un nou component. Amb la versió S, Fiat dota el seu catàleg 500 d'un nou aire esportiu amb l'objectiu de consolidar la seva oferta més urbana entre el públic masculí. Disponible en les seves dues configuracions de carrosseria -sedan i convertible-, el 500S es caracteritza per una imatge més esportiva gràcies a detalls com ara uns para-xocs específics i els llums antiboira integrats a la part del davant del vehicle, als laterals i a la part posterior.

Altres característiques exclusives de l´S són l'acabat en gris setinat dels agafadors de les portes, de la porta del portamaletes i de les carcasses dels retrovisors, així com les finestretes posteriors tintades, el tub de fuita cromat, i la seva reixeta inferior amb dibuix de rusc d´abella.

Les llantes d'aliatge de 16" de sèrie amb tractament negre polit amb diamant també contribueixen a conformar la dinàmica presència exterior d'aquest model, que té una paleta de colors en la qual destaquen els nous blau Itàlia i verd Alpi.

Esportiva atmosfera interior

L'habitacle del 500S es presenta en la mateixa línia esportiva amb una terminació característica en negre en combinació amb el revestiment de sostre, panells de porta i laterals dels seients disponibles en blau, blanc i groc. Es pot optar per la tapisseria de cuir Frau amb detalls blancs o blaus. Altres detalls en gris setinat en el tauler d'instruments i un volant esportiu especial acaben de personalitzar el seu interior.

L'equipament inclou elements com la pantalla tàctil Uconnect de 7 polzades HD LIVE, mentre que s'ofereix, dins del seu catàleg d'accessoris addicionals, l'exclusiu sistema d'alta fidelitat BeatsAudio, compost per un amplificador de 8 canals amb 440 watts de potència, dos tweeters, dos altaveus i un subwoofer de 200 mm.

Gasolina i dièsel

Tota la gamma de propulsors del 500 compleix la normativa Euro6 i ofereix fins a quatre alternatives a l'usuari. D´entre totes elles destaca la motorització dièsel 1.3 Multijet de 95 CV, gràcies al seu equilibri entre rendiment (10,7 segons per passar de 0 a 100 km/h i una velocitat màxima de 180 km/h) i eficiència (consum mitjà de 3,4 litres i unes emissions de 89 grams de CO2 per quilòmetre). L'oferta es completa amb les versions de gasolina 1.2 de 69 CV i el TwinAir 0,9 de 85 CV amb canvi automàtic o de 105 CV manual.

Seguretat activa

El 500S té set coixins de seguretat de sèrie (dos de davanters, dos a la finestra, dos de laterals i un de genoll) i un ampli elenc de sigles de sistemes de seguretat activa, com ara l´ABS amb distribució electrònica de la frenada EBD, el control electrònic d'estabilitat ESC, el control de tracció ASR, assistent d'arrencada en pendent per ajudar el conductor a arrencar costa amunt i el sistema d'emergència HBA.

Els preus del catàleg 500S parteixen dels 15.050 euros de la versió 1.2 de 69 CV amb transmissió manual.