La tercera generació de l´i30 ja està preparada per fer el desembarcament a Europa. Un debut, el del totalment renovat model compacte de Hyundai, que tindrà com a primer escenari oficial el Saló de l'Automòbil de París, que començarà el proper 29 de setembre.

Un model que mostra les noves tendències estilístiques de la marca i que, com ja va fer el fabricant coreà amb el Tucson, fa un pas endavant en imatge i qualitat percebuda per posicionar en un graó superior aquesta actualitzada gamma.

Detalls com la sobredimensionada graella o l'aplicació de la tecnologia LED en fars principals (amb tres projectors) i en els llums de dia el doten d'una destacada presència. En matèria de dimensions, l'i30 creix fins als 4,34 metres de longitud, alhora que també supera en amplària (1,80 m) i altura (1,46 m) el seu predecessor. El resultat és un notable guany en volum de carrosseria que el dota d'una major presència, alhora que li proporciona una major habitabilitat. Hyundai anuncia unes millorades cotes interiors per als passatgers i una capacitat de maleter que se situa entre els 395 i els 1.301 litres.

La sensació general de qualitat d'acabat també es reforça amb un lloc de comandament més modern i un quadre de comandament que pot equipar de manera opcional una pantalla flotant tàctil amb navegador de 8 polzades, que integra totes les funcions de navegació, multimèdia i connectivitat. També és nou el volant multifunció de 3 radis, ara amb més funcions.

La gamma inicial de l'i30 té quatre motoritzacions i sis nivells de potència. En gasolina destaca la incorporació a la família T-GDI de l'1.4 litres i 140 CV, que acompanya els ja coneguts 1.0 de 100 i 120 CV. L'oferta dièsel té el propulsor 1.6 en les seves variants de 95, 110 i 136 CV, aquesta última disponible amb el canvi de doble embragatge de 7 velocitats 7DCT. L'arribada al mercat del nou i30 està prevista per al proper mes de febrer.