Prensa Ibérica Media renova el web del Cotxe de l'Any dels Lectors amb un disseny més clar, dinàmic i intuïble.

Aquest canvi permetrà al lector accedir a la informació amb una experiència millorada, la qual cosa facilita la seva participació en la votació que, des del 2002, reconeix cada any el model més atractiu pel seu disseny o prestacions.

Informació detallada

El nou web ofereix de forma detallada les dades completes de tots els cotxes que aspiren al guardó. Es tracta de tres candidats per mes, dels quals ha de sortir cadascun dels sis favorits que optaran finalment al premi.

Aquest nou disseny recull una descripció detallada de cada vehicle, les fitxes tècniques de totes les seves versions i una galeria de fotos completa perquè cada usuari pugui comparar i votar disposant de tota la informació. Poden participar en la votació tots aquells que accedeixin al web de Cotxe de l'Any, així com els lectors de totes les capçaleres de Prensa Ibérica Media, com són Regió7 i Diari de Girona, entre d'altres.

La nova pàgina recull, a més a més, les últimes novetats del sector de l'automòbil, amb notícies dels models més innovadors i les marques més actives en el món del motor. Tots els continguts poden compartir-se a través de les xarxes socials i poden veure's còmodament des del mòbil gràcies al fet que el nou web s'ha creat sota el criteri responsive, que en permet la visualització òptima en qualsevol dispositiu.

L'opinió dels lectors

L'opinió dels lectors de Prensa Ibérica Media segueix sent l'objectiu prioritari del nou web, ja que seran ells, a través dels seus vots, els que triïn el guanyador del títol a Millor Cotxe de l'Any 2017.

Per poder participar en la votació, el lector només haurà de registrar-se al web i votar el seu candidat favorit. Cada participant només podrà fer-ho una vegada al dia. Amb l'opinió de tots els lectors, s'escollirà el guanyador final de l'edició d'aquest any, que es donarà a conèixer el proper dia 16 de desembre.

En una gala posterior, organitzada conjuntament entre Prensa Ibérica Media i Grup Godó, el vehicle seleccionat rebrà el guardó de Cotxe de l'Any dels Lectors, una escultura de bronze dissenyada per l'escultor Martín Chirino.

El premi Cotxe de l'Any dels lectors és una mostra més del compromís i suport que Prensa Ibérica Media té amb el sector automobilístic.