Versatilitat i fiabilitat són dos dels atributs que han convertit el Nissan Qashqai en el líder del segment crossover des que va començar-se a comercialitzar. Aquests també són els factors fonamentals que han fet que triomfi en el mercat de flotes espanyol.

El crossover de la marca japonesa és un dels principals vehicles escollits per les empreses que busquen solucions de mobilitat sostenibles, innovadores i adaptades a les seves necessitats, tal com acrediten els Premis Flotes 2016, entregats per l´Associació Espanyola de Gestors de Flotes d´Automòbils (AEGFA). En aquest prestigiós rànquing, el Qashqai ocupa el tercer lloc en el podi. És el tercer model més venut a flotes de vehicles a Espanya. En total, s´han comercialitzat més de 7.542 unitats.

El millor

El Qashqai només ha estat superat pel Seat León i el Volkswagen Golf i ha estat escollit el millor crossover pels gestors de flotes espanyols en el període comprès entre el juliol del 2015 i el juny del 2016. Déu n´hi do.

Aquest reconeixement, únic a Espanya, destaca el valor del treball i les bones pràctiques de Nissan Empreses en la comercialització de vehicles corporatius i la col·laboració d´aquest departament de la marca japonesa amb els gestors de flotes d´automòbils.

Aquest guardó no només subratlla l´èxit del Nissan Qashqai en el mercat de les flotes de cotxes, sinó que corrobora el lideratge sostingut del model en el segment dels crossover a Espanya. Durant els primers nou mesos d´enguany, el Qashqai ha seguit reforçant el seu posicionament en el mercat amb un increment del 10% durant el mes de setembre i un increment acumulat del 5% respecte de les xifres de l´any passat.

A part del Qashqai, el lideratge de Nissan en el sector dels crossover s´atribueix a la gran acceptació que tenen els altres dos models de la gamma de la marca en aquest segment.

El jove i atrevit Nissan Juke s´ha consolidat amb un creixement del 14,7% entre gener i setembre del 2016. Per la seva part, l´X-Trail, el crossover més gran de Nissan i amb vocació off-road, destaca amb un augment de vendes significatiu del 76,8% durant els primers mesos del 2016.

Una gamma àmplia

El Nissan Qashqai està disponible amb una gamma àmplia de motoritzacions i acabats, el més accessible dels quals s´ofereix amb un equipament tecnològic molt destacat. Aquest avantatge fa del model un dels més segurs i avançats de la seva categoria.

El crossover de Nissan es comercialitza amb quatre motors, dos de gasolina i dos de dièsel. Pel que fa al primer grup, pot escollir-se entre un 1.2 DIG-T de 116 CV, que destaca per la seva eficiència, o per l´1.6 DIG-T de 163 CV, més potent i dinàmic. L´apartat dièsel està format per l´1.5 dCi de 110 CV, el motor de consum més baix de tota la gamma, i per l´1.6 dCi de 131 CV. Tots disposen d´una caixa de canvis manual de sis velocitats, tot i que el 116 i el 131 poden anar lligats al canvi automàtic de variador continu XTronic.